Profesionalac za vaše skladište

Za regalne sustave, kontejnere i skladišnu opremu izaberite Bartels-Conjar

Precizna izrada

Naši proizvodi izrađeni su uz pomoć najsuvremenijih tehnologija uz visoku preciznost koja jamči sigurnost u radu i dugotrajnost naših proizvoda

Kvalitetni materijali

Iskustvo, moderna tehnologija i visokokvalitetni materijali glavne su garancije našeg rada, naših usluga i proizvoda

Vlastita proizvodnja

Izrađujemo regalne sustave za pločaste, dugačke i teške materijale i kontejnere za razne namjene. Naši tehničari i inženjeri iza sebe imaju višegodišnje iskustvo

O nama
Bartels Conjar d.o.o.
Mi smo proizvođači skladišne opreme, regalnih sistema i kontejnera. U tom segmentu smo jedan od vodećih proizvođača u Njemačkoj i ostalim zemljama Europske Unije i imamo 75 godišnje iskustvo.

Naš cilj je Vama ponuditi specijalizirana i posebna rješenja za skladištenje Vaših materijala;
Svi formati limova i pločevina, duži materijala i materijala koji se teško skladište.
Proizvodimo Kontejnere za brzo i efikasno rješavanje sirovina i otpada u proizvodnji, prilagođeni Vašim strojevima.

Regalni sustavi

Ako tražite regalne sustave, industrijske regale ili posebnu izradu po Vašim mjerama onda je Bartels Conjar pravo mjesto za Vas

Kontejneri

Koriste se za prikupljanje otpada kao što je metalna špena, metalne strugotine, slomljeno staklo, papir, razni granulati i otpad

Naši kupci

Kontejneri
Mini kiperi
Ovaj mini kiper ima različite primjene u svakodnevnom radu, primjerice kao kontejner za metalni otpad, metalne strugotine ili kao sredstvo transporta za sitne materijale i gotove proizvode. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu ovaj kontejner ima dovoljno kapaciteta unatoč malim dimenzijama.

Kontejneri
Kontejneri s podnim otvaranjem
Kontejner s podnim otvaranjem ima automatsko otvaranje i ne treba dodatne sajle ili ručke za pražnjenje. Pod se otvara laganim spuštanjem na rub kontejnera za otpad. Ovaj način pojednostavljuje pražnjenje kontejnera koji je u potpunosti napunjen.

Cjelokupnu ponudu kontejnera pogledajte na našem webshopu

Regali
Roll out regali
Unaprijedite skladišni prostor pomoću Bartels-Conjar regalnih sustava. Visoko kvalitetni regalni sustavi s rukama idealno su rješenje za skladištenje dužnih materijala. Na police možete staviti plastične i željezne cijevi ili profile, drvene grede i slične materijale.

Regali
Regali za pločaste materijale
Sustav ladice za pohranu plošnih i pločastih materijala, alata i ostalih proizvoda odlikuje se svojom stabilnom, zavarenom čeličnom konstrukcijom. Ladice se mogu sigurno i bez problema ručno izvući 100%, jer se izvode na kugličnim ležajevima koji ne trebaju održavanje. Kao standard, ladice imaju otvoreni pod, međutim, na zahtjev se mogu izraditi s drvenim daskama ili čeličnim pločama. Gornji prostor regala može služiti za skladištenje. Sklopiva vrata regala štede prostor.

Cjelokupnu ponudu regala pogledajte na našem webshopu

Lifteri & transporteri
Power mate
PowerMate LE-1B je idealan za siguran transport tereta težine do 680 kg po stepenicama. Uređaj ima platformu prilagodljivu po visini za lakše svladavanje velikih visinskih razlika. Jedna osoba lako i jednostavno može transportirati terete za koje bi inače trebale dvije osobe. U prostorima gdje gusjeničari nemaju dovoljno mjesta za rad ovaj lagani električni transporter uvelike može olakšati posao.

Lifteri & transporteri
ZANZINI Domino
Gusjeničar Domino može se koristiti na svim površinama, unutarnjim i vanjskim. Upravljanje pomoću odvojivog joystick-a omogućuje korisniku manevriranje teških tereta bez napora i direktnog kontakta s ručkom transportera. Domino se u potpunosti samostalno penje po stepenicama, a teret je uvijek ravnomjerno raspoređen.

Cjelokupnu ponudu liftera & transportera pogledajte na našem webshopu

Braće Radića 36, Staro Petrovo Selo, Croatia

123456789

prodaja@bartels-conjar.com

Želiš li među prvima iskoristiti super akcije i popuste?
Prijavi se na naš besplatni newsletter!

Posjetite naše stranice i pogledajte naš asortiman

2019. Copyright Bartels Conjar d.o.o. All rights reserved.